Ürünler

Ürünlerimiz

İçindekiler: Köftelik Bulgur, Dana Eti, Un, İrmik, Buğday Nişastası, Yumurta, Soğan, Patates, Kırmızı Toz Biber, Su, Tuz, Karabiber. Hazırlama Önerisi :  (8 kişi için ); 300-500 gr kuşbaşı doğranmış et, bir gün önceden ıslatılmış 100 gr nohut ile birlikte, 5-6 bardak su ve 1 tatlı kaşığı tuz ilavesiyle tencerede pişirilir. Daha sonra içerisine 1 adet […]

İçindekiler: Köftelik Bulgur, Dana Eti, Un, İrmik, Buğday Nişastası, Yumurta, Kırmızı Toz Biber, Su, Tuz, Karabiber. Hazırlama Önerisi :  (8 kişi için ); 300-500 gr kuşbaşı doğranmış et, bir gün önceden ıslatılmış 100 gr nohut ile birlikte, 5-6 bardak su ve 1 tatlı kaşığı tuz ilavesiyle tencerede pişirilir. Daha sonra içerisine 1 adet ince kıyılmış […]


İçindekiler : Pirinç, Dana Eti, İrmik, Yumurta, Buğday Nişastası, Su, Tuz, Karabiber. Hazırlama Önerisi : (8 kişi için ); 300-500 gr kuşbaşı doğranmış et, bir gün önceden ıslatılmış 100 gr nohut ile birlikte, 5-6 bardak su ve 1 tatlı kaşığı tuz ilavesiyle tencerede pişirilir. Daha sonra bir paket yuvalama çözünmesini beklemeden ilave edilir. Yaklaşık 10 […]

İçindekiler: Dana Eti, Köftelik Bulgur, Soğan, Patates, Un, Buğday Nişastası, Ceviz, Bitkisel Yağ, Kırmızı Toz Biber, Tuz, Karabiber.   Hazırlama Önerisi:  Tavada Kızartma ; Köfteler, çözünmesini beklemeden 180-190°C ısısına gelmiş kızartma yağına atılır ve ocağın ateşi orta seviyeye getirilir. Yaklaşık 1 dakika sonra köfteler çevirerek kızartmaya devam edilir. Esmerleşmeye başladığında ocaktan yağı süzülerek alınır ve […]