İçindekiler: Dana Eti, Köftelik Bulgur, Soğan, Patates, Un, Buğday Nişastası, Ceviz, Bitkisel Yağ, Kırmızı Toz Biber, Tuz, Karabiber.
Hazırlama Önerisi: Tavada Kızartma ; Köfteler, çözünmesini beklemeden 180-190°C ısısına gelmiş kızartma yağına atılır ve ocağın ateşi orta seviyeye getirilir. Yaklaşık 1 dakika sonra köfteler çevirerek kızartmaya devam edilir. Esmerleşmeye başladığında ocaktan yağı süzülerek alınır ve servis edilir. (Köfteleri kızartırken dağılmaması için kızartma süresince yağın ısısının 150°C’nin altına düşmemesi gerekir.)
Fritözde Kızartma; Köfteler, çözünmesini beklemeden 190°C ısısına ayarlanmış fritöze atılır ve 7 dk sonra çıkartılarak servis edilir.
SAKLAMA KOŞULLARI : -18°C’de son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.
Ingredients: Beef, fine bulghur, onion, potatoes, flour, wheat starch, walnut, vegetable oil, red pepper powder, salt, black pepper.
Preparation Advice
Pan frying; Without waiting for the dissolution, throw the stuffed kofte into the frying oil that reaches 180-190 ° C’s heat and bring the fire into the middle level. After about 1 minute, turn the stuffed kofte and continue to fry. When it starts to get brown, it is removed from the fire, straining its oil, and then served. (To avoid the stuffed kofte’ scattering during the frying period, the temperature of the oil should not fall below 150°C.)
Frying at the fryer; without waiting their dissolution, throw the stuffed kofte to the fryer that is set to 190 ° C, after 7 minutes, remove and then serve.
STORAGE CONDITIONS : Can be used up until the expiry date at -180C. Do not freeze again after thawing.
Enerji : 29,5 kcal
Yağ : 0,92 g
Karbonhidrat : 3,80 g
Protein : 1,26 g
Energy : 29,5 kcal
Fat : 0,92 g
Carbohydrate : 3,80 g
Protein : 1,26 g